Drukkerij van den Berg
 
 

Drukkerij van den Berg

Openingstijden:

maandag: 13.00 - 17.00 uur

dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 12.00 | 13.00 - 17.00 uur

zaterdag GESLOTEN

In de binnenstad van het vestingstadje Kampen, aan de rand van het prachtige stadspark, verbindt de 2e Ebbingestraat twee van de drie stadspoorten die deze stad rijk is. Midden in deze straat bevindt zich onze drukkerij. Een mooiere plek voor een drukkerij laat zich bijna niet denken.

Drukkerij van den Berg is een kleine drukkerij met een zeer grote ambitie. Voor zakelijk drukwerk, familiedrukwerk, maar ook voor printwerk kunt u bij onze drukkerij terecht. Vele zakelijke klanten en particulieren hebben hun weg naar de 2e Ebinngestraat weten te vinden.

Het voordeel van een kleine drukkerij is onze gastvrijheid. Nadat u de deur van onze zaak opengedaan heeft staat u midden in de ontvangstruimte, waarbij u onmiddelijk geholpen wordt. Drukkerij van den Berg weet haar klanten zich onmiddelijk thuis te laten voelen.

Drukkerij van den Berg is een drukkerij met een gedegen reputatie. Vele kerkelijke en levens-beschouwelijke organisaties weten al tientallen jaren de weg naar onze drukkerij te vinden om hier hun magazines te laten drukken.

Tal van verenigingen weet dat Drukkerij van den Berg de drukker bij uitstek voor boekjes met een kleine oplage. En... uw familiedrukwerk wordt met zeer grote accuratesse verzorgd.

Op deze site treft u de vele mogelijkheden aan die drukkerij Van den Berg te bieden heeft aan haar klanten.


 Drukkerij van den Berg plaatje1
Drukkerij van den Berg plaatje2
 
2e Ebbingestraat 32a
8261VW Kampen
038 3312287
vdbergdu@wxs.nl

OPENINGSTIJDEN:
Maandag
13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 12.00 uur |13.00 - 17.00 uur